Galleri 02 (1)

Serviceeftersyn og bilsyn

Ring på 49 17 03 02

Serviceeftersyn i Espergærde

Til et serviceeftersyn udfører vores mekanikere en grundig undersøgelse af din bil, og gennemgår alle punkter i bilens servicebog. Samtidig bliver alle bilens vitale dele og elementer gennemgået. Og dermed sikrer at bilen ikke går i stykker under kørsel. Når du forlader vores værksted i Espergærde, vil du forlade os med en løsning der vil glæde og gavne, så kan du trygt køre i din bil i det næste lange stykke tid.
Når du bestiller et serviceeftersyn hos vores værksted, tages der hånd om alle aspekter af din bil. Vores mekanikere smører og justere hængsler, filtre, ventiler og indebærer oftest olieskift, skiftning af oliefilter, kontrol af kølervæske og bremsevæske. Du har ligeledes mulighed for at fortælle os, hvis du for nyligt har fået udført lignende arbejde. I dette tilfælde undlader vi at gennemgå disse aspekter, så der hverken spildes tid eller penge på det.

INDHENT TILBUD

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

Hvornår er det tid til bilsyn?

Som bilejer er det lovpligtigt af få synet din bil cirka hver andet år. Dette gøres for at alt fungerer som det skal, og at du ikke er til fare for dig selv eller andre. Et bilsyn tjekker om bilens sikkerheds- og miljømæssige forhold lever op til lovkrav. Personbiler skal alle gennemgå et bilsyn for at være lovlige at køre i. Dette bliver også kaldet et periodisk syn. En personbil skal til syn 4 år efter første indregistrering. Derefter skal bilen synes hvert andet år. Hvis der også er blevet foretaget større ændringer ved bilen, som f.eks. ved styretøjet, bremser eller motoren, så skal bilen også syn-godkendes. Hvis det er ved at være tid til dit næste bilsyn, anbefaler vi at du kommer forbi vores værksted i Espergærde. Vores dygtige fagmænd gennemgår hver centimeter af din bil, så du med god, og sikker, samvittighed kan benytte dit køretøj igen.
Galleri 03

Olietjek og olieskift

Olie og filter-skifte. Et olieskifte og skiftning af oliefilteret skal gerne fortages ud fra bilproducentens forskrifter. Hos os tilbyder vi både skift af olie og filtre, samt registrering i servicebogen. På vores værksted i Espergærde har vi de rette miljømæssige muligheder for at varetage og håndterer alle former for olie. Vi sørger også for bortskaffelse af den gamle olie på den korrekte måde.
Galleri 04

Dækservice

På vores værksted i Espergærde kan vi tilbyde en komplet dækservice, der dækker alle dine og din bils behov. Alt fra service af dæktryksmålere, dækskifte til afbalancering af dæk, samt opbevaring af dine dæk, hvis du ønsker det. Vi tilbyder et komplet dækservice til din bil. Vi både rådgiver om hvilke mærke og type dæk, der passer bedst til din bil, samt monterer og skifter vinter- og sommerdæk. Vi reparerer og leverer topprofessionel service og tjekker dæktryk og mønsterdybden. Hvis du ønsker det, så tjekker vi også sporingen og justerer den.
Galleri 06

SERVICE AF DIT KLIMAANLÆG

Aircondition service

Klimaanlæg er som regel en del af standardudstyret for mange moderne biler. For at sikre en lang levetid for dit klimaanlæg, så skal det vedligeholdes ved jævne mellemrum. Der er flere forskellige risici forbundet med dårlig udluftning. Både for dig og din bil. Er der gået længere tid siden du sidst fik tjekket dit klima anlæg, anbefaler vi at du kommer forbi vores værksted i Espergærde.

Dit anlæg mister ikke effektivitet, men der kan også opstå bakterier og svampe, som kan føre til dårlig lugt i bilen. Samtidig bør bilens filter også skiftet minimum hvert andet år. Vores mekanikere kontrollerer aircondition og bilvarmen, så du kan holde temperaturen i bilen, lige meget om det er koldt eller varmt udenfor. Og så omskifteligt som det danske vejr er, er det aldrig en dårlig ting.

Efterinstallation af bilvarme

Bilvarme er ikke altid basisudstyr. Hvis du ikke vil undvære denne ekstra komfort, så kan vi på vores værksted i Espergærde hjælpe dig og installere det for dig. Dette skaber ikke kun mere komfort, men forøger også din bils værdi. Lige meget hvilken type bil du har, så finder vores erfarende mekanikkere den helt rette løsning til dig. En bilvarmer skaber allerede en fordel ved temperaturer under 10 °C, så du vil få en effekt i månederne fra ca. september til maj.

Frame 888
Nordens Biler Facebook Mockup (1)

Følg Nordens Biler

Hold dig opdateret på vores Facebook side.

NORDENS BILER

Frame 889

VÆRKSTED

Man. – Tors. 08.00-16.00

Fredag 08.00-15.30

DIVERSE

LÆS ANMELDELSER

Udviklet af attityde.dk